Telefon
0708-67 44 33
E-post

Våra Tjänster

Hemstädning

Hemstädning

Ett rent och städat hem är något som de flesta uppskattar. Vår målsättning är att göra vardagen enklare för dig. Vår personal är utbildad för att garantera hemstädning av bästa kvalitet. Vi skräddarsyr hemstädning efter erat behov. Vi lämnar garanti på vårt arbete och behandlar ert hem som om det vore vårt eget.
Blommor

Som en tilläggstjänst kan vi erbjuda blommor till våra kunder efter önskemål.

Storstädning

När ditt hus eller din lägenhet känns riktigt stökig så är det ibland svårt att veta var man ska börja. Beroende på vad och hur mycket som behöver städas kommer vi överens om ett upplägg som passar dig.

Storstädning
Fönsterputs

Fönsterputs

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt, i både villa, lägenhet och andra lokaler. Fönsterputsningen anpassas helt efter dina önskemål.

Flyttstädning

Flyttstädning är mer omfattande än vanlig veckostädning och ställer högre krav för att klara slutbesiktningen när du ska flytta. Låt oss ta hand om flyttstädningen så vet du att alla krav blir uppfyllda.

Flyttstädning
Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning är vår specialitet och kanske det vi jobbar mest med. Vi utför omfattande städtjänster inom nybyggnation, lokaler, hus och lägenheter och fräschar även upp era arbetsbodar och baracker.